Frissen Ideeën | Privacy Policy
Met heel veel plezier ontwikkelen we communicatiemiddelen voor bedrijven en merken. De ontwerpen en digitale media die we ontwikkelen zijn mooi, functioneel en fris. Het moet uw doelgroep niet alleen aanspreken, maar ook prikkelen. We denken met u mee van concept tot realisatie. Ik zeg ‘we’ want vaak doen we het in teamverband. We zijn er voor grote en kleine organisaties. Altijd duidelijk, flexibel en scherp geprijsd.
Grafisch, vormgeving, design, logo, huisstijl, visitekaartje, ondernemer, designer, ontwerper, mooi, prijs, kwaliteit, website, cms, flyer, drukwerk, print, dtp, frisse, ideeën, ideeen, frissen, fris, ervaring, positief, michel frissen, michel, communicatie, brochure,
21979
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21979,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Privacy Policy

Frissen Ideeën, gevestigd aan Oostmeerlaan 231, 2652 DN Berkel en Rodenrijs, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

1. Contactgegevens
Als je naar aanleiding van deze privacyverklaring contact met ons wilt opnemen, dan kan dat via onderstaande contactgegevens.

Frissen Ideeën
Oostmeerlaan 231
2652 DN Berkel en Rodenrijs
E-mail: info@frissenideeen.nl
Tel.: 06 42 73 50 78

2. Persoonsgegevens die we verwerken
Frissen Ideeën verwerkt je persoonsgegevens enkel indien je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bankrekeningnummer

3. Gevoelige gegevens die wij verwerken
Onze website bewaard geen persoonsgegevens van de websitebezoeker.

4. Doel van verwerken persoonsgegevens
Frissen Ideeën verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren.

5. Geautomatiseerde besluitvorming
Frissen Ideeën neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

6. Bewaren van persoonsgegevens
Frissen Ideeën bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen van persoonsgegevens:

Relatiegegevens – niet klant – voor onbepaalde tijd
Relatiegegevens – wel klant – zolang de zakelijke relatie duurt

7. Delen van persoonsgegevens met derden
Frissen Ideeën deelt geen persoonsgegevens met derden tenzij hier vooraf toestemming voor gevraagd is in het kader van de dienstverlening.

8. Cookies of vergelijkbare technieken
Frissen Ideeën maakt geen gebruik van cookies, wij maken wel gebruik van Google Analytics om onze website te kunnen verbeteren.

9. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen.
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Frissen Ideeën en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@frissenideeen.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) gedeeltelijk onleesbaar dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

Frissen Ideeën wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteitpersoonsgegevens/tip-ons

10. Gegevens beveiligen
Frissen Ideeën neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met info@frissenideeen.nl.