Motail

Motail is een nieuwe innovatieve speler in cocktail land. Gecreëerd door ervaren cocktail shakers en festival gangers; “The best of both worlds”. Motail zorgt voor een nieuwe ervaring – praktisch (dansen met een drankje), fashionable en gewoonweg lekker. Frissen Ideeën is verantwoordelijk geweest voor de

Zemovi

Zemovi is een innovatieve speler op de EV solutions markt en tevens de nieuwe hoofdsponsor van AZ dames. Voor Zemovi ontwikkelde Frissen Ideeën het merk, de huisstijl, website, brochures en een gave Narrowcast Video met logo animatie.

Darin Solar

Darin Solar is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige duurzame energieoplossingen voor woningen en bedrijven. Frissen Ideeën ontwikkelde het logo, de website en de huisstijl voor Darin Solar.

Stadium Status Apparel

Stadium Status is een nieuw lifestyle-streetwear merk in de Rotterdamse fashion scene. Voor Stadium Status ontwikkelden we het iconische logo.

Solequarian

Solequarian is een Rotterdams lifestyle merk gericht op sneakerheads. Voor Solequarian maakten we het logo.

Extra Karte

De Extra Karte Mastercard is een nieuw creditcard product voor de Duitse markt. Met Extra Karte heb je beter inzicht in je uitgaven en een flexibele manier van terugbetalen. Frissen Ideeën is verantwoordelijk geweest voor zowel het logo als het creditcard design.

Bio Bav

BioBav ontwikkelt organische plantenvoeding met specifieke mineralen waar planten weer mooi groen en ster van worden. Frissen Ideeën deed voor BioBav het product design, merkontwikkeling en website.

Beyond Yourself

Beyond Yourself is een onderneming in de sport en welzijnsbranche. De filosofie is dat je ongeacht hoe je ervoor staat jezelf kunt ontstijgen en je grenzen daardoor continu kunt verleggen.

InvestBird

InvestBird is een investeringsmaatschappij die zich richt zich op het creëren van zichtbare waardegroei binnen de ondernemingen waarin zij investeert. Voor InvestBird ontwikkelden we het logo en de huisstijl.

Adviesboutique

Daniëlla van den Heuvel geeft met Adviesboutique coaching en HR-advies aan individuen en organisaties. Wij ontwikkelden voor Adviesboutique een responsive website die aansluit bij de reeds bestaande huisstijl.