Portfolio Categories Webdesign
Met heel veel plezier ontwikkelen we communicatiemiddelen voor bedrijven en merken. De ontwerpen en digitale media die we ontwikkelen zijn mooi, functioneel en fris. Het moet uw doelgroep niet alleen aanspreken, maar ook prikkelen. We denken met u mee van concept tot realisatie. Ik zeg ‘we’ want vaak doen we het in teamverband. We zijn er voor grote en kleine organisaties. Altijd duidelijk, flexibel en scherp geprijsd.
Grafisch, vormgeving, design, logo, huisstijl, visitekaartje, ondernemer, designer, ontwerper, mooi, prijs, kwaliteit, website, cms, flyer, drukwerk, print, dtp, frisse, ideeën, ideeen, frissen, fris, ervaring, positief, michel frissen, michel, communicatie, brochure,
-1
archive,tax-portfolio_category,term-webdesign,term-82,stockholm-core-2.4.1,select-child-theme-ver-1.1.2,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_center,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22298

Archive

Zemovi

Zemovi is een innovatieve speler op de EV solutions markt en tevens de nieuwe hoofdsponsor van AZ dames. Voor Zemovi ontwikkelde Frissen Ideeën het merk, de huisstijl, website, brochures en een gave Narrowcast Video met logo animatie. Muziek in de Video is van Ikson Music.

Beyond Yourself

Beyond Yourself is een onderneming in de sport en welzijnsbranche. De filosofie is dat je ongeacht hoe je ervoor staat jezelf kunt ontstijgen en je grenzen daardoor continu kunt verleggen.

Emotie Meesters

Emotie Meesters is een nieuw platform dat je helpt om de negatieve patronen te doorbreken en in een positieve flow te komen. Dit gebeurd middels een mooie kaartenset, podcast en verschillende trainingen. Michel is onderdeel van het Emotie Meesters team in de rol van brand

Masterworx

Masterworx is een design meubelstudio in Zoetermeer. Ze maken o.a. prachtige boomtafels in combinatie met robuust hout en epoxy. Voor Masterworx ontwikkelden wij het logo, de huisstijl, brochure en gave website met webshop.

Supervision Management

Supervision Management is een full service sport management bureau gevestigd in Rotterdam. Ze begeleiden individuele sporters en organisaties bij contractonderhandelingen, talentontwikkeling en loopbaanplanning, zowel Nationaal als Internationaal. Frissen Ideeën heeft de brand identity en landing page voor Supervision ontwikkeld.

MDL Beschermingsbewind

MDL Beschermingsbewind helpt mensen die het lastig vinden om de financiële administratie te verzorgen of in de financiële problemen zijn geraakt. Voor MDL ontwikkelden we het logo, de huisstijl en de website.

ALT ID

ALT ID is een nieuw fashionmerk dat exclusieve damesmode aanbiedt uit o.a. Scandinavië. Voor ALT ID ontwikkelden we de huisstijl en webshop. De webshop hebben we in samenwerking met Brand New Guys ontwikkeld.

Beyond Football Academy

Beyond Football Academy of BFA is de nieuwe voetbal academie van oud profvoetballer Iwan Redan en onderdeel van de reeds bekende sportschool Beyond Yourself. Naast fitness en welzijn bieden zij nu ook gerichte voetbaltrainingen aan voor kids in de leeftijd 8-16 jaar oud. Frissen Ideeën

Adviesboutique

Daniëlla van den Heuvel geeft met Adviesboutique coaching en HR-advies aan individuen en organisaties. Wij ontwikkelden voor Adviesboutique een responsive website die aansluit bij de reeds bestaande huisstijl.

Circum Navigate

Circum Navigate is de reisblog waar je bijzondere plekken kunt ontdekken. Josephine neemt je in de blog mee bij haar reizen langs Cuba, Ethiopië, de Filipijnen, Tanzania, Bangladesh & India. Ze maakt tevens hele bijzondere foto's. Deze blog is absoluut het bekijken waard. Frissen Ideeën