Motail

Motail is een nieuwe innovatieve speler in cocktail land. Gecreëerd door ervaren cocktail shakers en festival gangers; “The best of both worlds”. Motail zorgt voor een nieuwe ervaring – praktisch (dansen met een drankje), fashionable en gewoonweg lekker. Frissen Ideeën is verantwoordelijk geweest voor de

Zemovi

Zemovi is een innovatieve speler op de EV solutions markt en tevens de nieuwe hoofdsponsor van AZ dames. Voor Zemovi ontwikkelde Frissen Ideeën het merk, de huisstijl, website, brochures en een gave Narrowcast Video met logo animatie.

Darin Solar

Darin Solar is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige duurzame energieoplossingen voor woningen en bedrijven. Frissen Ideeën ontwikkelde het logo, de website en de huisstijl voor Darin Solar.

Bio Bav

BioBav ontwikkelt organische plantenvoeding met specifieke mineralen waar planten weer mooi groen en ster van worden. Frissen Ideeën deed voor BioBav het product design, merkontwikkeling en website.

Beyond Yourself

Beyond Yourself is een onderneming in de sport en welzijnsbranche. De filosofie is dat je ongeacht hoe je ervoor staat jezelf kunt ontstijgen en je grenzen daardoor continu kunt verleggen.

Adviesboutique

Daniëlla van den Heuvel geeft met Adviesboutique coaching en HR-advies aan individuen en organisaties. Wij ontwikkelden voor Adviesboutique een responsive website die aansluit bij de reeds bestaande huisstijl.

Emotie Meesters

Emotie Meesters is een nieuw platform dat je helpt om de negatieve patronen te doorbreken en in een positieve flow te komen. Dit gebeurd middels een mooie kaartenset, podcast en verschillende trainingen. Michel is onderdeel van het Emotie Meesters team in de rol van brand

Masterworx

Masterworx is een design meubelstudio in Zoetermeer. Ze maken o.a. prachtige boomtafels in combinatie met robuust hout en epoxy. Voor Masterworx ontwikkelden wij het logo, de huisstijl, brochure en gave website met webshop.

Supervision Management

Supervision Management is een full service sport management bureau gevestigd in Rotterdam. Ze begeleiden individuele sporters en organisaties bij contractonderhandelingen, talentontwikkeling en loopbaanplanning, zowel Nationaal als Internationaal. Frissen Ideeën heeft de brand identity en landing page voor Supervision ontwikkeld.

MDL Beschermingsbewind

MDL Beschermingsbewind helpt mensen die het lastig vinden om de financiële administratie te verzorgen of in de financiële problemen zijn geraakt. Voor MDL ontwikkelden we het logo, de huisstijl en de website.