Portfolio Categories Huisstijl
Met heel veel plezier ontwikkelen we communicatiemiddelen voor bedrijven en merken. De ontwerpen en digitale media die we ontwikkelen zijn mooi, functioneel en fris. Het moet uw doelgroep niet alleen aanspreken, maar ook prikkelen. We denken met u mee van concept tot realisatie. Ik zeg ‘we’ want vaak doen we het in teamverband. We zijn er voor grote en kleine organisaties. Altijd duidelijk, flexibel en scherp geprijsd.
Grafisch, vormgeving, design, logo, huisstijl, visitekaartje, ondernemer, designer, ontwerper, mooi, prijs, kwaliteit, website, cms, flyer, drukwerk, print, dtp, frisse, ideeën, ideeen, frissen, fris, ervaring, positief, michel frissen, michel, communicatie, brochure,
-1
archive,tax-portfolio_category,term-huisstijl,term-81,stockholm-core-2.4.1,select-child-theme-ver-1.1.2,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_center,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22298

Archive

Zemovi

Zemovi is een innovatieve speler op de EV solutions markt en tevens de nieuwe hoofdsponsor van AZ dames. Voor Zemovi ontwikkelde Frissen Ideeën het merk, de huisstijl, website, brochures en een gave Narrowcast Video met logo animatie.

Bio Bav

BioBav ontwikkelt organische plantenvoeding met specifieke mineralen waar planten weer mooi groen en ster van worden. Frissen Ideeën deed voor BioBav het product design en de merkontwikkeling.

Project360

Project360 is een merkactivatiebureau dat zich richt op brand partnerships, brand activaties, social media en contentcreatie. Dit doen zij met een 360° aanpak. Voor Project ontwikkelden wij het beeldmerk en de huisstijl.

Beyond Yourself

Beyond Yourself is een onderneming in de sport en welzijnsbranche. De filosofie is dat je ongeacht hoe je ervoor staat jezelf kunt ontstijgen en je grenzen daardoor continu kunt verleggen.

Extra Karte

De Extra Karte Mastercard is een nieuw creditcard product voor de Duitse markt. Met Extra Karte heb je beter inzicht in je uitgaven en een flexibele manier van terugbetalen. Frissen Ideeën is verantwoordelijk geweest voor zowel het logo als het creditcard design.

Emotie Meesters

Emotie Meesters is een nieuw platform dat je helpt om de negatieve patronen te doorbreken en in een positieve flow te komen. Dit gebeurd middels een mooie kaartenset, podcast en verschillende trainingen. Michel is onderdeel van het Emotie Meesters team in de rol van brand

Masterworx

Masterworx is een design meubelstudio in Zoetermeer. Ze maken o.a. prachtige boomtafels in combinatie met robuust hout en epoxy. Voor Masterworx ontwikkelden wij het logo, de huisstijl, brochure en gave website met webshop.

Supervision Management

Supervision Management is een full service sport management bureau gevestigd in Rotterdam. Ze begeleiden individuele sporters en organisaties bij contractonderhandelingen, talentontwikkeling en loopbaanplanning, zowel Nationaal als Internationaal. Frissen Ideeën heeft de brand identity en landing page voor Supervision ontwikkeld.

MDL Beschermingsbewind

MDL Beschermingsbewind helpt mensen die het lastig vinden om de financiële administratie te verzorgen of in de financiële problemen zijn geraakt. Voor MDL ontwikkelden we het logo, de huisstijl en de website.

InvestBird

InvestBird is een investeringsmaatschappij die zich richt zich op het creëren van zichtbare waardegroei binnen de ondernemingen waarin zij investeert. Voor InvestBird ontwikkelden we het logo en de huisstijl.