About
Met heel veel plezier ontwikkelen we communicatiemiddelen voor bedrijven en merken. De ontwerpen en digitale media die we ontwikkelen zijn mooi, functioneel en fris. Het moet uw doelgroep niet alleen aanspreken, maar ook prikkelen. We denken met u mee van concept tot realisatie. Ik zeg ‘we’ want vaak doen we het in teamverband. We zijn er voor grote en kleine organisaties. Altijd duidelijk, flexibel en scherp geprijsd.
Grafisch, vormgeving, design, logo, huisstijl, visitekaartje, ondernemer, designer, ontwerper, mooi, prijs, kwaliteit, website, cms, flyer, drukwerk, print, dtp, frisse, ideeën, ideeen, frissen, fris, ervaring, positief, michel frissen, michel, communicatie, brochure,
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,stockholm-core-2.4.1,select-child-theme-ver-1.1.2,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_center,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22298
Title Image

Even Voorstellen

Mijn naam is Michel Frissen, vormgever en merkontwikkelaar. Tien jaar geleden heb ik de stap gezet naar een eigen onderneming op gebied van vormgeving en webdesign; Frissen Ideeën. Ik geloof erin dat bedrijven en merken betere resultaten behalen wanneer er een juiste balans is tussen commercie en authenticiteit. En wellicht nog belangrijker, dit goed tot uiting komt in de vormgeving.

In samenwerking met mijn creatieve partners heb ik de afgelopen 10 jaar 300+ projecten met veel plezier voltooid, zowel Nationaal als Internationaal. Het werk dat we maken moet de doelgroep niet alleen aanspreken, maar ook prikkelen. We denken met je mee van concept tot realisatie en zijn er voor zowel grote en kleine organisaties. Altijd duidelijk, flexibel en scherp geprijsd.

Brand development0

Webdesign0

Print & Packaging0

Logo Animatie0

Narrowcast & Social Advertising Video's0

Content Creatie0