Frissen Ideeën | About
Met heel veel plezier ontwikkelen we communicatiemiddelen voor bedrijven en merken. De ontwerpen en digitale media die we ontwikkelen zijn mooi, functioneel en fris. Het moet uw doelgroep niet alleen aanspreken, maar ook prikkelen. We denken met u mee van concept tot realisatie. Ik zeg ‘we’ want vaak doen we het in teamverband. We zijn er voor grote en kleine organisaties. Altijd duidelijk, flexibel en scherp geprijsd.
Grafisch, vormgeving, design, logo, huisstijl, visitekaartje, ondernemer, designer, ontwerper, mooi, prijs, kwaliteit, website, cms, flyer, drukwerk, print, dtp, frisse, ideeën, ideeen, frissen, fris, ervaring, positief, michel frissen, michel, communicatie, brochure,
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Team Frissen

Even Voorstellen

Mijn naam is Michel Frissen, creatief vormgever en media professional. Zo’n 7 jaar geleden heb ik de stap gezet naar een eigen bureau; Frissen Ideeën. Met heel veel plezier ontwikkelen we communicatiemiddelen en digitale media voor bedrijven en merken. Inmiddels zijn er zo’n 50 reguliere klanten. Bij een aantal van deze klanten zijn we vanaf de start betrokken. Ook hebben we een vast samenwerkingsverband met Novum Bank. Waarvoor Frissen Ideeën maandelijks diverse designs aflevert.

De ontwerpen en digitale media die we ontwikkelen zijn mooi, functioneel en fris. Het moet uw doelgroep niet alleen aanspreken, maar ook prikkelen. We denken met u mee van concept tot realisatie. Ik zeg ‘we’ want vaak doen we het in teamverband. Dat kunnen u en ik zijn, maar ook u, ik en één van mijn vaste creatieve partners. We zijn er voor grote en kleine organisaties. Altijd duidelijk, flexibel en scherp geprijsd.

Logo & Corporate ID0

DTP & Print0

Webdesign0

Photo- & videography0

Artwork & Photo Retouching0